تهران سینی کابل ، بزرگترین تولیدی عمده سینی کابل در سراسر کشور شما را به مطالعه این مقاله دعوت میکند. سینی کابل یکی از تجهیزات بسیار کاربردی در پروژه های مختلف است که در جهت هدایت و حفاظت از سیم و کابل ها مورد استفاده قرار میگیرد. استفاده از این تجهیزات در سیستم های سیم کشی و کابل کشی میتواند تا حد زیادی از بروز حوادث ناگوار مانند آتش سوزی جلوگیری کند.
مجموعه تهران سینی کابل سال های زیادی است که در زمینه تولید سینی کابل به صورت عمده فعالیت می کند و در طول سالیان فعالیت خود توانسته رضایت تمام مشتریان را جلب کرده و آن ها را به مشتریان وفادار خود تبدیل کند.با مجموعه ما در ادامه مطلب همراه شوید تا اطلاعات جامعی را مورد این تجهیزات کاربردی و با اهمیت در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
سینی کابل چیست؟
همانطور که پیش تر اشاره کردیم سینی کابل از جمله تجهیزاتی هستند که جهت محافظت و هدایت سیم و کابل ها به کار میروند. این تجهیزات باعث یکسان سازی و و فرم دهی سیستم های سیم کشی و کابلکشی میشوند و ایمنی بالایی را برای این سیستم ها فراهم میسازند.
سینی کابل در ابعاد و متریال های متفاوتی تولید و به بازار عرضه میشوند و در هنگام استفاده از آن ها با هیچ محدودیتی مواجه نخواهید شد.
این تجهیزات را میتوان یکی از ساده ترین و کاربردی ترین فناوری های قابل استفاده در تاسیسات الکتریکی دانست. از سینی های کابل میتوان در جهت انتقال برق از تابلوهای برق به دستگاه های موجود در کارخانه های صنعتی نیز استفاده نمود.
انواع سینی کابل از نظر کاربرد :
این تجهیزات از نظر کاربرد به مدل های مختلفی تقسیم بندی میشوند که توسط تولیدی های عمده سینی کابل به بازار عرضه میگردند. در ادامه به بررسی این مدل ها میپردازیم:
1- سینی کابل مشبک
سینی کابل مشبک که آن را با نام سینی کابل پانچ شده نیز میشناسند دارای سوراخ هایی است که در کف آن تعبیه شده اند. این سوراخ ها تاثیر زیادی در تهویه هوا در این سینی ها دارند و از تجمع گرد و غبار در آن ها جلوگیری میکنند.
از دیگر مزایای سینی کابل مشبک این است که در مواقع نیاز میتوان کابل ها را از سوراخ های آن خارج کرد و به دیگر بخش های شبکه سیم کشی متصل نمود.
2- سینی کابل سبدی
این مدل سینی کابل به شکل نوارهای فلزی یا پلاستیکی ساخته میشود که از نظر ظاهری مشابه یک سبد می باشد. از سینی کابل سبدی میتوان در جهت پشتیبانی از سیم کشی با سیمهای دارای طول کوتاه بهره گرفت و امکان نصب آن روی دیوار، سقف و کف وجود دارد.
3- سینی کابل کانالی
زمانی که در یک پروژه با تعداد محدودی از سیم و کابل های ظریف سر و کار داریم میتوانیم از سینی کابل کانالی استفاده کنیم که غالبا دارای طول های بین 150 تا 300 سانتیمتر می باشند. به دلیل کانال های باریکی که در این تجهیزات وجود دارند میتوان از آن ها به منظور گرفتن انشعاب کوچکتر از یک سینی دیگر نیز بهره گرفت.
4- سینی کابل نردبانی
این نوع سینی که آن را با عنوان نردبان کابل (لدر کابل) نیز میشناسند در جهت سیم کشی در حالت های عمودی مورد استفاده قرار میگیرد. ساختاری که نردبان های کابل دارند موجب میشود که بتوان کابل های برق را در آن ها به صورت ثابت نگه داشت. در سیم کشی های افقی نیز در شرایطی که نیاز به ثابت کردن کابل ها باشد میتوان از نردبان های کابل استفاده کرد.
مقالات مشابه : مهم ترین کاربرد های سینی کابل
انواع سینی کابل از نظر تعداد خم
در تولیدی های عمده سینی کابل این تجهیزات را بر اساس کاربردی که دارند به اشکال دو خم، چهار خم و شش خم میسازند که در ادامه به شرح آن ها میپردازیم:
سینی کابل دو خم
این مدل متشکل از یک کف و دو دیواره عمودی است که با یکدیگر دو خم را به وجود می آورند. از سینی برق دو خم بیشتر در پروژه های سبک تر مثل سیم کشی های ساختمانی استفاده میکنند.
سینی کابل چهار خم
مدل چهار خم این سینی ها به غیر از دو خم دارای دو لبه با عرض کم و عمود بر بخش بالای دیوارهها می باشد.
سینی کابل شش خم
این مدل نیز علاوه بر چهار خم از دو خم نود درجه دیگر نیز برخوردار است. سینی های کابل شش خم یکی از بهترین گزینه ها برای پروژه های سنگین مثل پروژه های نفت و گاز به شمار میروند.
انواع سینی کابل از نظر جنس
در تولیدی عمده سینی کابل از متریال های مختلفی در جهت ساخت این تجهیزات استفاده میکنند که مهم ترین آن ها عبارتند از:
فولاد
فولاد یکی از بهترین متریال ها در جهت تولید سینی کابل محسوب میشود و از مقاومت بینظیری برخوردار است. اگر قصد استفاده از سینی کابل را در محیط های در معرض عوامل آسیب زننده دارید نوع فولادی بهترین انتخاب برای شما است.
استیل
از دیگر متریالی که در جهت ساخت سینی کابل مورد استفاده قرار میگیرد استیل است. استیل نیز از مقاومت خوبی در مقابل خمش، رطوبت و دمای بالا برخوردار می باشد.
آلومینیوم
سینی های کابل آلومینیومی از وزن های پایینی برخوردار هستند و در برابر خوردگی نیز از خود مقاومت خوبی نشان میدهند. .عدم وجود خاصیت مغناطیسی در این تجهیزات استفاده از آن ها را در محیط های با تاثیرات مغناطیسی زیاد با افزایش رو به رو کرده است.
مراحل تولید سینی کابل
به صورت کلی مراحل تولید این تجهیزات در تولیدی های عمده سینی کابل به روش زیر انجام میشود:
انتخاب ورق سینی کابل
مرحله اول تولید سینی کابل انتخاب ورق است که عموما از ورق های فولادی در این زمینه استفاده میکنند. این ورق ها را با استفاده از پوشش گالوانیزه تحت پوشش قرار میدهند و با این کار مقاومت آن ها در برابر عوامل محیطی تا حد زیادی افزایش پیدا میکند.
کیفیت ورق های تولید شده در ساخت این سینی ها بسیار متفاومت می باشد و دارای درجه بندی های گوناگونی از قبیل گرید A یا گرید B هستند. استفاده از ورق های گالوانیزه در ساخت سینی کابل باعث بالا رفتن کیفیت آن میشود.
سوراخکاری و برش سینی کابل
پس از انتخاب ورق ها نوبت به سوراخکاری و برش این تجهیزات میرسد که فرآیند برش غالبا به وسیله دستگاه برش دارای مدار NC صورت میگیرد. در برخی از واحدهای تولیدی نیز ممکن است از قیچی های مخصوص برای انجام این کار استفاده شود.کیفیت سوراخکاری در زمان نصب این تجهیزات از اهمیت زیادی برخوردار است و از مراحل مهم تولید آن ها محسوب میشود.
خمکاری سینی کابل
برای خمکاری سینی کابل از تجهیزات دارای مدار NC بهره میبرند. خمکاری این تجهیزات در زوایای مختلفی انجام میشود . کیفیت و تعداد این خم ها نیز از درجه اهمیت بالایی برخوردار است و به افزایش مقاومت سینی کابل کمک شایانی میکند.
جوشکاری سینی کابل
فرآیند جوشکاری در همه بخش های سینی کابل انجام نمیشود بلکه بیشتر به اتصالات آن مربوط است. برای انجام پروسه جوشکاری قطعات سینی ها را به بخش جوشکاری میفرستند و برای این کار از دستگاه جوش co2 بهره میبرند.
بازرسی قطعات سینی کابل
تولیدی های عمده سینی کابل بازرسی آن ها را در سه مرحله زیر انجام میدهند:
- بازرسی اولیه
بازرسی اولیه مربوط به بررسی کیفیت متریال سازنده این سینی ها است و پیش از تولید این تجهیزات انجام میشود. ورق های به کار رفته در ساخت این تجهیزات باید از ضخامت کافی برخوردار باشند و هیچ موجی روی سطح آن ها مشاهده نشود.
- بازرسی در حین تولید
در بازرسی که در حین تولید سینی کابل انجام میدهند بخش ها و قطعاتی را که دچار آسیب دیدگی شده اند حذف کرده و مجددا اقدام به ساخت یا رفع این آسیب دیدگی ها میکنند.
- بازرسی پس از عملیات گالوانیزاسیون
محصولاتی که به روش گالوانیزه تولید میشوند پس از انجام این پروسه روی آن ها تست ضخامت و خلوص گالوانیزه انجام میگیرد. بر اساس استانداردهای موجود محصولات گالوانیزه باید از حداقل پوشش 55 میکرون روی برخوردار باشند.
نکات مهم در زمان خرید سینی کابل
- در هنگام خرید سینی کابل دقت داشته باشید که نوع انتخابی با شرایط محیط مورد نظر سازگاری داشته باشد.
- توجه به نوع ورق ها و جنس آن ها نیز از موارد ضروری دیگری هستند که در هنگام خرید باید به آن ها توجه شود. باید مدلی را انتخاب کنید که از ورق های با کیفیتی ساخته شده باشد.
- طراحی این تجهیزات باید به شکلی باشد که بتوانند به بهترین نحو از سیم و کابل ها محافظت کنند.
- ابعاد و ضخامت سینی های کابل باید با حجم سیم و کابل ها در تناسب باشند.
- بهتر است بسته بندی های این تجهیزات به شکلی باشند که در حین انتقال به مکان مورد نظر دچار آسیب دیدگی نشوند.
- شعاع خمش کابل از نکات مهم دیگری است که در زمان خرید سینی های کابل باید به آن توجه کنید. بعضی از کابل ها را نمیتوان به سادگی خم کرد و باید از رابط سینی کابل استفاده کنید.
برای خرید سینی کابل با مناسب ترین قیمت و بالاترین کیفیت از تولید کننده کافیست با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید.
سخن پایانی
سینی کابل یک وسیله کاربردی و ضروری است که میتواند نقش مهمی در نظمدهی و محافظت از کابلها و سیمها ایفا کند. خرید عمده سینی کابل از یک فروشنده معتبر، مزایای زیادی دارد. فروشنده معتبر، محصولات باکیفیت و دارای گارانتی را با قیمت مناسب عرضه میکند. همچنین، فروشنده معتبر، خدمات پس از فروش مناسبی را به مشتریان ارائه میدهد. اگر قصد خرید عمده سینی کابل را دارید، توصیه میکنیم که قبل از خرید، نکاتی که در این مقاله اشاره کردیم را در نظر بگیرید. با رعایت این نکات، میتوانید خریدی مطمئن و با صرفه داشته باشید. با توجه به اهمیت سینی کابل، توصیه میکنیم که در هنگام خرید این محصول، دقت لازم را داشته باشید. خرید سینی کابل باکیفیت و دارای گارانتی، میتواند خیال شما را از بابت دوام و طول عمر آن راحت کند.